Hotel Granada Luxury Belek 5* Ultra All Inclusive

Tarife doar pentru cazare la Granada Luxury Belek ; 2019 Granada Luxury Belek factsheet ; Catalog Granada Luxury Belek ; Tarife avion la Sejur Turcia .

Hotel Granada Luxury Belek s-a deschis in 2017 pe o suprafata de 100000 mp si este situat la 45 km de centrul orasului Antalya, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 1,5 km de mare (nu este situat pe malul marii, exista shuttle bus gratuit pentru a merge la plaja privata).

Hotelul beneficiaza de restaurante principal si a la carte, baruri, piscina exterioara, piscina acoperita, locuri de parcare, inchirieri masini, animatori si animatie pentru copii, piscina pentru copii, tobogan de apa pentru copii, darts, discoteca, doctor la cerere, jocuri electronice, seif, fax / copiator, aerobic si centru de fitness, fotograf, coafor, curatatorie chimica, serviciu de spalatorie, magazine, miniclub, sala de jocuri, sah, masaj, sauna si baie de aburi, baie turceasca, aqua gym, tobogane de apa, polo pe apa, volei, tenis de masa, biliard, sala de sedinte, noapte turceasca, muzica live, spectacole de noapte, sala TV, wake-up call, Internet Wi-Fi. Unele dintre aceste servicii sunt contra cost.

Site-ul hotelului: Granada Luxury Belek .