Hotel Zenith - Top Country Line - Conference & Spa (ex Golden Tulip Mamaia) 4*

Tarife la Hotel Zenith (Golden Tulip) Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Zenith - Top Country Line - Conference & Spa (fost Golden Tulip Mamaia):Fostul complex hotelier Jupiter - Junona a fost renovat in 2006, oferind conditii de 4* intr-o noua prezentare sub numele Hotel Fantasy Beach, iar din  2008, a fost preluat de lantul hotelier Golden Tulip sub denumirea de Golden Tulip Mamaia, denumirea fiind ulterior schimbata in Zenith. Hotelul dispune de 290 de spatii de cazare.
Situat in zona nordica a statiunii Mamaia, in imediata apropiere a hotelurilor Pelican si Palas, pe malul marii (la 20 m de plaja). Hotelul Golden Tulip Mamaia este format din 2 corpuri alaturate, unul fiind paralel si celalalt perpendicular pe tarmul marii, respective JUNONA (mocheta-paralel cu marea, total camera 114 din care 54 camere duble standard cu pat matrimonial si 14 cu paturi twin, camere duble cu vedere la mare: 31 cu pat matrimonial si 6 cu paturi twin si 6 apartamente master, la etajul 4, corpul are si 3 camere pentru personae cu handicap) si JUPITER (gresie-perpendicular pe plaja, total 179 camere, din care camera duble standard cu pat matrimonial 24 si cu paturi twin 87, camera duble family cu pat matrimonial 31 si cu pat twin 3, camera duble comunicante-16 perechi de camera, numai la etajul 4, apartament presidential-1, cu cada Jacuzzi, corpul are si 2 camere pentru personae cu handicap). Se considera camere cu vedere la mare doar cele din corpul paralel cu malul marii, cu vedere frontala la mare.

Toate camerele si apartamentele: au grup sanitar propriu cu uscator de par, TV, minibar, seif, telefon, aer conditionat , internet wireless, balcon. Doar o parte din camere au vedere la mare si la piscina exterioara astfel: camerele DUBLE standard au vedere la statiune si sunt in ambele corpuri ;camerele duble cu vedere laterala la mare sunt numai in corpul hotelului perpendicular pe plaja. Camerele situate la parter in acest corp de cladire nu au vizibilitate catre mare;camerele duble cu vedere la mare sunt situate in corpul paralel cu marea pe partea cu marea, Junior Suite - apartament cu dormitor (pat matrimonial) si living (canapea), grup sanitar propriu cu cada si uscator de par + baie de servici, TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, balcon sau terasa NU au vedere la mare si sunt situate in corpul perpendicular pe plaja cu pardoseala cu gresie. Aceste tipuri de spatii de cazare NU au usa intre cele doua incaperi; Family Suite - o camera cu pat matrimonial, o camera cu 2 paturi care comunica intre ele (fara usa), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, balcon sau terasa, seif

Servicii de masă: in varianta de masa aleasa, restaurant propriu 4 stele. Toate mesele se servesc numai in regim bufet suedez. In momentul cazarii se primesc de la receptie, tichetele zilnice de acces la bufet, in restaurant. Nu se admite scoaterea din  incinta restaurantului bufet a mancarurilor si bauturilor. Demipensiunea sau pensiunea completa bufet se vinde la numarul total de persoane din camera (inclusiv copii). Nu se accepta vanzarea partiala din total numar ocupanti camera. Nu exista frigidere in camera ci numai racitor tip MINIBAR, incarcate déjŕ cu bauturi (racoritoare diverse, bere, vinuri, miniature bauturi alcolice), consum contra cost. Racitoarele MINIBAR nu sunt destinate pastrarii alimentelor, inclusive pentru sugari si copii mici.
 Nu sunt incluse în pret:
Taxa salubritate, taxa parcare-20 ron/zi/autovehicul. Garantia cardului de parcare este de 200 ron (se achită la receptie).
 Facilităti copii (în cameră cu 2 adulti): In camera dubla standard nu se asigura pat suplimentar pentru copii. Pentru familiile cu copii se recomanda camerele duble famili sau apartamente. Copii 0-2 ani, gratuit in camera dubla, fara pat suplimentar. In camera dubla standard se accepta copil pana in 6 ani, gratuit la cazare, fara pat suplimentar si plateste masa 50 % din tariful de adult. Copiii trebuie sa aiba acelasi tip de masa ca si parintii. Copiii peste 6 ani nu sunt acceptati in camera dubla standard.

Alte informatii: parcare cu capacitate de 85 de locuri (zona special amenajata lateral corpului de cladire 2, in limita locurilor disponibile. Accesul se face pe baza de tichet sau card de parcare emis la receptia hotelului. Tariful de parcare este de 20 ron/zi/autovehicul), lift, piscina  exterioara de 45 locuri (cu acces gratuit numai pentru clientii hotelului-hotelul nu dispune de plaja proprie ), restaurant si terasa, bar de zi. Incepand cu aprilie 2009 hotelul  dispunde de un centru de conferinte: 1 sala cu o capacitate de 250 de locuri si alte 4 sali cu o capacitate de 40 de locuri, toate spatiile vor fi echipate cu dotari multimedia de ultima generatie si pun la dispozitia clientilor xerox, servicii de secretariat, translatori, si servicii de catering. Dispecerizarea pe camera, si  pe corpuri de cladire, se face la receptie. Parcarea din fata hotelului nu-i apartine. Accesul animalelor de companie-numai de talie mica- cu certificate de sanatate si cu plata a 10 % din tariful camerei. Se semneaza anexa 3, care insoteste voucherul.