Hotel Golden Rock Beach Marmaris 5* All Inclusive

Tarife individual: Golden Rock Beach Hotel Marmaris ; Tarife la sejur Marmaris .

Hotel Golden Rock Beach Marmaris este un hotel construit in 2012, si este situat la 90 km de aeroportul Dalaman, între statiunile Marmaris si Icmeler, la doar 3 km de centrul orasului Marmaris si la 5 km de Icmeler.

Camera:
Hotelul dispune de 224 camere standard (land view, side sea view si sea view) situate în cladirea de cinci etaje, înconjurata de gradini. Toate camerele au capacitatea de maxim 3 persoane, 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani neimpliniti. Doua camere sunt disponibile pentru persoane cu handicap. Fiecare camera are aer conditionat, baie (dus, uscator de par), mini bar, seif (contra cost), TV satelit, telefon, si un balcon. Camerele sunt curatate si prosoapele schimbate zilnic. Lenjeria este schimbata la fiecare doua zile (zilnic, daca este necesar).

Teritoriu:
Golden Rock Beach Hotel dispune de un restaurant interior si în aer liber, cu serviciu de tip bufet, cu nopti tematice, un bar, un restaurant a la carte (barbecue), piscina si un lobby bar. Discoteca este deschisa pâna la ora 2, cu bauturi in cadrul all inclusive disponibile pâna la miezul noptii. In restaurant este necesara o imbracaminte adecvata.

Relaxare si sport:
Piscina principala in aer liber, terasa la soare, sezlonguri si umbrele, animatie moderata, activitati de zi si noapte, tenis de masa, tobogan de apa. Alte activitati sportive sunt disponibile pentru închiriere în zona, respectiv ciclism, calarie, navigatie si scufundari. Exista un centru spa si wellness, împreuna cu o sala de fitness si aerobic, cu sauna si baie de aburi.
Servicii suplimentare: Wi-Fi gratuit in zona receptiei, seif la receptie (contra cost: 2 euro pe zi), se accepta cardurile principale, animalele de companie nu sunt acceptate, taxiuri si maxi-taxi (dolmush) în fata hotelului, medic la cerere (contra cost), parcare interioara si în aer liber, coafor (contra cost), magazine, internet cafe, sali de conferinte. Pentru luna de miere se ofera gratuit o sticla de vin în camera si cos de fructe.

Pentru copii:
piscina
Mini Club
coltul copilului in restaurant
babysitting la cerere (contra cost)
patut gratuit la cerere

Site-ul hotelului: Golden Rock Beach Hotel Marmaris .