Hotel Gloria Eforie Sud 2*

Tarife la Hotel Gloria Eforie Sud ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel: Hotel Gloria este situat in nordul statiunii Eforie Sud, la 50 m. distanta de plaja. Renovat in 2002, hotelul dispune de 55 camere duble si 71 camere triple repartizate pe 4 nivele.

Camerele duble: Spatiile de cazare dispun de bai proprii renovate recent. Camerele dispun de dus, balcon.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, Magura. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: Optional, in: Complexul balnear BAILE RECI. Se trateaza: afectiuni reumatologice, ginecologige, dermatologice, ale sistemului nervos periferic, respiratorii, rahitism, decalcifiere. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa.

Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %;al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita, pat suplimentar si, optional restul meselor, integral. micul dejun integral.

Alte informatii: Nu se accepta animale de companie. Acces la piscine, contra cost. Se accepta si numai cazare.