Hotel Sianji Well-Being Resort Bodrum 5* Ultra All Inclusive

Tarife doar pentru cazare (individual, fara transport) la Sianji Well-being Resort Bodrum ; Tarife avion la Sejur Bodrum .

Hotel Sianji Well-Being Resort Bodrum (ex Gardens of Babylon) este situat la 49 km de aeroport, la 19 km de centrul orasului Bodrum, in zona Kadikale, la 3 km de statiunea Turgutreis, pe malul marii. Construit in anul 2009, cu o suprafata totala de 40000 mp. Hotel Sianji Wellbeing Resort Bodrum este alcatuit dintr-o cladire principala (Main Building) cu 7 etaje si 29 de vile (Villas) cu 2 etaje:
Main Building:
- 57 sea view suite (vedere la mare, tip I: cu doua camere, living cu mini-bucatarie, dormitor cu usa, 2 bai (cu dus si jacuzzi); tip II: cu 2 nivele: la nivelul 1: living cu mini-bucatarie, la nivelul 2: dormitor cu usa, 2 bai (cu dus si jacuzzi), max. 3 pers., 80-92 mp);
- 24 Sea View Villa cu 2 nivele (vedere la mare, tip I: cu trei camere, la nivelul 1: living cu mini-bucatarie, la nivelul 2: 2 dormitoare cu usa, 2 bai (cu dus si jacuzzi); tip II: cu patru camere, la nivelul 1: living cu mini-bucatarie, dormitor cu usa, baie, la nivelul 2: 2 dormitoare cu usa, baie (cu dus si jacuzzi), max. 6 pers., 109 mp);
- 24 sea view family suite cu patru camere (vedere la mare, living cu mini-bucatarie, 3 dormitoare cu usa, 2 bai (cu dus si jacuzzi), max. 6 pers., 100-110 mp);
- 3 Babylon Penthouse suite cu trei camere (vedere la mare, 2 dormitoare cu usa, living cu sufragerie, 2 bai (cu jacuzzi), max. 4 pers., 180-250 mp).
Villas:
- 29 Pool View Villa cu doua nivele (cu vedere la piscina si munti, tipul I: la nivelul 1: living cu mini-bucatarie, la nivelul 2: 2 dormitoare cu usa, 2 bai (cu dus si jacuzzi); tipul II: la nivelul 1: living, dormitor cu usa, la nivelul 2: 2 dormitoare cu usa, 2 bai (cu dus si jacuzzi), max. 6 pers., 101 mp).

Hotel de lux, camere spatioase, frumos mobilate si decorate, inclusiv camere de lux. Servicii de inalta calitate si bucatarie excelenta in restaurantele a la carte. Spatiu exterior cu multa verdeata. Recomandat pentru o vacanta de neuitat.

Camera:
baie
jacuzzi (in toate camerele)
uscator de par
papuci
halat
aer conditionat individual
aer conditionat centralizat (Main building)
televizor
telefon
mini-bar (bauturi non-alcoolice - zilnic, gratuit)
seif (gratuit)
pardoseala - parchet
balcon / terasa
curatenie in camera - zilnic
schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
room service (24 ore, contra cost)
internet wireless (gratuit)

Dotari si servicii:
restaurant principal
meniu dietetic
meniu vegetarian si vegan
6 restaurante a la carte (international, grecesc, italian, dietetic, pescaresc, turcesc, cu programare - gratuit, bauturi - contra cost, restaurant pescaresc, cu programare - gratuit; grecesc - contra cost)
5 baruri
3 piscine exterioare
2 piscine interioare (cu incalzire)
medic la solicitare
centru SPA
coafor
magazine
spalatorie
4 sali de conferinte (16-300 persoane)

Relaxare si sport:
Gratuit:
baie turceasca
sauna
baie cu aburi
sala de fitness
volei
baschet
mini-fotbal
2 terenuri de tenis (ziua)
inchirierea echipamentului de tenis
tenis de masa
internet wireless (in lobby, in camere, pe plaja)
la sosire: fructe si vin in camera
Contra cost:
baie turceasca vip
masaj
jacuzzi meniu
centru SPA
cursuri de tenis
pilates
nocturna terenului de tenis
golf
echitatie
servicii de transfer vip
inchiriere elicopter, barca, avion
windsurfing
cursuri de diving
sporturi acvatice cu motor

Pentru copii:
meniu special
piscina
bona (contra cost)

Plaja: proprie, nisip - pietris. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Site-ul hotelului: Sianji Wellbeing Resort Bodrum .