Hotel Forum Costinesti 2*

Tarife la Hotel Forum Costinesti ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Forum Costinesti:Situat pe faleza, 20 m de mare,  recent renovat, dispune de 135 de camera din care: 97 camere duble cu pat matrimonial, 42 camere de doua locuri si 4 apartamente.

Camerele sunt complet renovate  dispun de grup sanitar si dus, TV-cablu si frigider, incluse in tariful de cazare. Apartamentele sunt compuse din dormitor, living.
Servicii de masă: in varianta de masa aleasa, micul dejun este bufet suedez si mesele principale in  bonuri valorice, restaurant propriu, categoria I,  capacitate 200 locuri si terasa restaurant de 100 locuri.
Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie). 
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-2 ani, gratuit la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Copiii 2-12 ani au gratuitate la cazare fără pat suplimentar si platesc 50 % pentru mic dejun; patul suplimentar reprezinta 50% din tariful unui loc. Peste 12 ani, se achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat si la masa se achita 100%.
Alte informatii: Complexul dispune de un  restaurant  cu specific international (cu o capacitate de 200 de locuri), bar de zi, terasa restaurant (cu capacitate de 200 de locuri),  berarie, 4  Sali conferinta  cu o capacitate totala de 385 de locuri, dotate cu echipament modern, locuri de joaca pentru copii, centru SPA (masaj, reflexoterapie, sala fitness, sauna), salon de infrumusetare, galerii comerciale, spatii amenajate pentru: biliard, forbal, table si internet in holul hotelului.