Hotel Fortuna Eforie Nord 2*

Tarife la Hotel Fortuna Eforie Nord ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Fortuna Eforie Nord: Este situat la aproximativ 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol, in apropierea cinematografului de vara. P+3. 130 camere cu doua paturi, din care jumatate sunt camere cu balcon. 

Dotari camere:  Camerele fara balcon au geam termopan. Camerele sunt modernizate, dispun de mobilier reconditionat, gresie in camere cu covorase, grup sanitar propriu cu dus, TV-cablu si minibar, incluse in tariful de cazare. Centrala termica proprie.
 Servicii de masa: Bonuri valorice, la varianta de masa aleasa, la restaurante de categoria a I-a (Panoramic, Grand, Litoral, Terasa Dana, Donelli) sau categoria 3 stele (Roxana). 
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral, taxa Óntretinere domeniu public.
Tratament balnear: Optional, 3 proceduri, la Baza TRAIAN, in apropierea hotelului. Se trateaza: afectiuni reumatismale, post traumatice, ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, ale aparatului respirator.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copii 0-14 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii  14-18 ani achit„ 50% din tariful unui loc de cazare Ón camera dubla si primesc pat suplimentar. Peste 18 ani achita 100% din contravaloarea pachetului. Se prezinta la receptie, certificate de nastere copil. In camera dubla nu se pot caza decat 2 persoane adulte.
Alte informatii: Bar de zi, sala de biliard, centrala termica proprie. Parcare gratuita nepazita. Se accepta  animalele de companie de talie mica, carnet de sanatate; cazare la parter. Regim single - 80% din tariful unei camere.