Hotel Iulia Resort Venus 2*+ (Ex Florica)

Tarife la Hotel Iulia Resort Venus ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Iulia Resort Venus (fost Florica Venus): Situat in centrul statiunii intr-un cadru natural deosebit, la 50 m de plaja, cu curte interioara, hotelul dispune de 2 corpuri de cladire (Corpul A are parter si 3 etaje si Corpul B renovat, are parter si un etaj)si are 174 camere duble standard si modernizate, 8 apartamente si garsoniere. Camerele duble standard dispun de balcon, mobilier reconditionat, baie renovata cu dus (cadita), mocheta. Tv-cablu si minibar, incluse in pret. Camerele duble modernizate, au in plus, mobilier nou.

Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, la restaurante de pe malul marii, ESPLANADA si CARUL CU SCOICI, categoria a II-a, vis a vis de hotel, cu iesire direct pe plaja.
Tratament balnear: Optional, in bazele de tratament din statiunea VENUS, baza de tratament de la hotel  MEZOTERMALE PALACE - HOTEL & BALNEO & SPA, cu trimitere de la medic si carnet de sanatate vizat la zi. Unitatea BALNEO & SPA din incinta hotelului dispune de patru piscine cu apa mezotermala, din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu 1900 mp fiecare, Sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, Sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda de adancime proprie. Se trateaza: boli ale aparatului locomotor: reumatismale, posttraumatice,  afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli de piele, boli endocrine,  boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (în camera cu 2 adulti): Copiii 0-14 ani plătesc la agentie 10% din tariful unui loc de cazare in camera dubla, fara pat suplimentar, sau la receptie 20 % din tariful de receptie; copiii peste 14 ani platesc la agentie 50% sau la receptie 60% din tariful de cazare in camera dubla si primesc pat suplimentar. In camera se vor caza maxim 3 adulti, iar cel de-al treilea va achita 80% din tariful unui loc

Nu este admis regimul de single (80%) fara acordul hotelierului.
Alte informatii: Hotelul dispune de curte interioara, centrala termica proprie, loc de joaca pentru copii, parcare pazita cu plata, seif la receptie, sala de conferinte de 60 de locuri. Pescuit sportiv pe malul Lacului Reazem (se asigura scule de pescuit, momeala si peste). Nu se admit animale de companie.

Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina în mare. Parcare in fata si spatele hotelului contra cost (parcarea din spatele hotelului este ingradita), seif la receptie, gradina interioara, loc de joaca pentru copii (leagane, balansoar, tobogan).