Hotel Flora Mamaia 3*

Tarife la Hotel Flora Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Flora Mamaia: Situat in prima parte a statiunii, la 20 m de plaja, la 1,5 km de intrarea in statiune, venind dinspre Constanta. P+9. 30 camere duble cu pat matrimonial, 320 camere cu doua paturi si 10 apartamente. Camerele de 2 paturi au geam termopan, fara balcon, dispun de telefon, grup sanitar, bai cu cadite si dus, internet, apa calda non stop. TV-cablu, minibar si aer conditionat, incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, mic dejun bufet suedez si restul meselor in  bonuri valorice sau carte de credit, in restaurantele proprii, categoria a I-a: restaurantul cu specific romānesc - CASA FLORA, capacitate 80 locuri/serie si restaurantul clasic, cu terasa – FLORA, categoria I,  capacitate de 600 locuri, cu terasa in aer liber si servirea mesei in sistemul SELF SERVICE.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, intrare piscina, pat suplimentar (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii 12-18 ani platesc 50% din tariful unui loc de cazare (cu pat suplimentar inclusive mic dejun). Copii 12-18 ani platesc 25% din tariful unui loc (fara pat suplimentar), micul dejun se achita integral.
Alte informatii: Hotelul dispune de 2 lifturi, centrala termica proprie, cabinet dentar, fizioterapie, reflexoterapie, masaj, piscina exterioara (contra cost), peste 300 de locuri de parcare cu paza non-stop (contra cost). 2 Sali de conferinta de 200 locuri si respective 60 locuri, dotate cu retropoiector, videoproiector, ecan de proiectie, support flipchart, instalatie de sonorizare. Hotelul este deschis tot timpul anului.