Hotel Ferdinand Baile Herculane 4*

Tarife la Hotel Ferdinand Baile Herculane ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Ferdinand Baile Herculane: Prin modul īn care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate atāt pentru turism cāt si afaceri. Hotelul Ferdinand pune la dispozitia oaspetilor sai 48 de camere cu doua paturi sau cu pat matrimonial oi 5 apartamente foarte confortabile. Camerele: Toate īncaperile sunt echipate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces internet, uscator de par, bai proprii cu cabine de dus, halate de baie, climatizare.

Servicii de masa: in restaurantul propriu, cu o capacitate de 84 de locuri. Micul dejun in sistem bufet suedez  - fisa cont. In perioada 01.07-10.09.2010, minim de servicii cazare cu demipensiune.

Tratament: Pachetele de tratament includ 4 proceduri (hidroterapie, masaj 20 minute si baie de sulf), la recomandarea medicului in urma consultatiei medicale. Indicatii terapeutice: Boli ale aparatului locomotor (afectiuni reumatismale articulare degenerative, afectiuni reumatismale articulare inflamatorii, afectiuni reumatismale articulare, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor) afectiuni sistemului nervos periferic (pareze, paralizii); afectiuni cronice ale aparatului respirator (bronsite, rinite, sinuzite, astm), afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal. Baza proprie de tratament include sectorul de fizio-electroterapie si sectorul de hidroterapie. Proceduri: hidroterapie, electroterapie, masaj, recuperare functionala, cultura fizica medicala, acupunctura, tratamente geriatrice, cosmetica geriatrica, medicina traditionala chineza. Instalatii pentru bai cu ape minerale termale sulfuroase si cu ape minerale termale clorurosodice atat in vane, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; buvete pentru cura interna cu ape minerale; bazin cu ape minerale termale in aer liber; instalatii de aerosoli si inhalatii cu ape minerale; sali de gimnastica medicala, masaj medical; sauna.

Nu sunt incluse: Jacuzzi, sauna, spalatorie, solariu, taxa de statiune.

Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti ): 0-5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun; 5-14 ani se va achita 63 lei/zi  si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun; copii peste 14 ani achita 78 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun.

Alte informatii: Hotelul dispune de  parcare auto pazita (cu camere video) - acces gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat (fax, fotocopiere, etc.), programe de excursii, magazin cu obiecte de stricta utilitate. AGREMENT: piscine-acces gratuit, sauna-solariu (contra cost), centru de fitness-acces gratuit, Jacuzzi (contra cost), gradina-terasa, in stil romanesc, cu foisor, bar, braserie, mansarda. Barurile hotelului Ferdinand, barul de zi, barul din mansarda hotelului si barul din gradina / terasa, ofera o gama generoasa de bauturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri preparate dupa cele mai fine tehnici si coffee-break-urile din cadrul programelor tip business.
Sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de minim 100 de locuri, dotata corespunzator cu retroproiector, flip-chart, instalatie de sonorizare, ecran de proiectie, etc., poate fi adaptata diverselor tipuri de evenimente: conferinte, training-uri, work-shop-uri, expunerilor, etc. 

Oferte speciale - O saptamana de refacere : valabila in perioada 01.10.2009-28.12.2009 si 04.01.2010-31.03.2010. Tarife: 1020 ron/pachet 6 nopti pers, loc in dubla si 1700 ron/pachet 10 nopti/pers, loc in dubla. Pachetul include :cazare cu mic dejun in cam dubla, demipensiune (cont 45 ron/zi/pers), tratament 3 proceduri/zi, intrare gratuita la piscina si sala de fitness. Supliment pensiune completa - 45 ron/zi/pers