Hotel Euro Caraiman Mamaia 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Euro Caraiman Mamaia: Situat in partea a doua a statiunii, in zona hotelurilor de 3-4 stele, pe malul Lacului Siutghiol, la 100 m de plaja. P+3. 40 camere duble cu pat matrimonial, 259 camere duble cu doua paturi si 8 apartamente. 2 corpuri de cladire - 1 corp cu camere de 3 stele si 1 corp cu camere de 2 stele +. Camerele dispun de balcon, grup sanitar si dus. TV-cablu, minibar si aer conditionat, incluse in pret.`
Servicii de masa: La varianta de masa aleasa. Pentru 3 stele, masa se serveste la restaurant categoria I - CARAIMAN, micul dejun in sistem bufet suedez, in perioada 11.07-23.08, si card client a la carte in restul perioadelor, prânz si cina in sistem a la carte. Pentru 2 stele +, in restaurant CARAIMAN, categoria I - linie de autoservire, in sistem a la carte.
Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, taxa acces piscina - pentru 2 stele + (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2 copii 0-12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar pentru copii pana in 12 ani reprezinta 50% din c/v unui loc in dubla. Peste 12 ani se achita 75% din  din tariful de adult pentru pat suplimentar.
Alte informatii: Corpul de 3 stele mai dispune de: sala de conferinte, sala de fitness, bar, (acces gratuit), sauna, masaj, bar, piscina (cu acces gratuit), loc de joaca pentru copii, casa de schimb valutar.