Hotel Euro Vacanta Slanic Moldova 3*

Tarife la Hotel Euro Vacanta Slanic Moldova ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel:   Complexul hotelier Euro Vacanta Slanic Moldova sta la dispozitia turistilor cu 57 camere duble si 2 apartamente dotate cu TV color, cablu, frigider, telefon, balcon, uscator de par, internet wireless, mobilier incadrat perfect in peisajul montan. Corpul A al Complexului hotelier Euro Vacanta Slanic Moldova este compus din 30 de camere cu doua paturi sau pat matrimonial si 2 apartamente, cu un mobilier modern si functional, balcon, dotate cu TV cablu, frigider, baie cu dus, uscator de par, telefon, internet wireless. Corpul B al Complexului hotelier Euro Vacanta Slanic Moldova este compus din  7 camere cu 2 paturi si 3 apartamente, cu un mobilier din lemn masiv, modern si functional, balcon, dotate cu TV cablu, frigider, baie cu dus, uscator de par, telefon. Corpul C al Complexului hotelier Euro Vacanta Slanic Moldova este compus din 8 camere cu 2 paturi, cu un mobilier modern si functional, balcon, dotate cu TV cablu, frigider, baie cu dus, uscator de par, telefon, internet wireless. Corpul D al Complexului hotelier Euro Vacanta Slanic Moldova este compus din 8 de camere cu pat matrimonial, cu un mobilier modern si functional, balcon, dotate cu TV cablu, frigider, baie cu dus, uscator de par, telefon, internet wireless.
Camerele duble: dispun de mobilier modern si functional, balcon, dotate cu TV cablu, frigider, baie cu dus, uscator de par, telefon, internet wireless.

Servicii masa: Restaurant propriu, mesele - fisa cont client, bucatarie romaneasca si internationala.

Baza de tratament: in baza de tratament Venus, situata la aprox. 50 m, dotata cu instalatii de hidroterapie, electroterapie si, bineinteles cele 22 de izvoare de apa minerala. Se trateaza afectiuni cardiovasculare, ale aparatului respirator, reumatismale, boli de nutitie, renale, nevroze. Pentru tratament turistii asigurati vor prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurari de la C.A.S.

Indicatii terapeutice: Afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni post-traumatice, afectiuni asociate (reumatismale, cardiovasculare, endocrime etc.).
Nu sunt incluse in pret: taxa de statiune, convorbirile telefonice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-8 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; peste 8 ani 50% din c/v unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina de dimensiuni semi-olimpice, complex de conferinte, simpozioane si training, sala polivalenta si sala de forta, restaurant cu 130 locuri, parcare si in curand - baza de tratament. Restaurant cu specific romanesc si international; aer conditionat si filtre electrostatice pentru fumul de tigara,130 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa, salon fumatori si nefumatori, meniu fix saul la alegere, orchestra. Complexul  de conferinte, simpozioane si training este format din: amfiteatru cu maxim 140 locuri, dotat cu scaune, flipchart, retroproiector, sistem de traducere simultana si alte echipamente; sala cu  60 locuri pentru conferinte, sedinte, dezbateri sau cursuri restranse, cu plasma; doua sali de cate 40 de locuri pentru cursuri sau prezentari. Sala de sport polivalenta pune la dispozitia turistilor :teren de tenis de camp, baschet, volei, handbal, precum si o sala de gimnastica si pregatire fizica.