Hotel El Olf Yasmine Hammamet 4* All Inclusive

Site-ul hotelului: Hotel El Olf Yasmine Hammamet

Amplasament
Yasmin Hammamet. Este situat la aproximativ 350 m de plaja, la 8 km de centrul statiunii Hammamet, si la 80 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2006. Hotel El Olf Yasmine Hammamet are o singura cladire si 174 camere, 2 restaurante, 3 baruri, discoteca, sala de conferinta, internet wireless (in spatii amenajate in hotel), internet, magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista 2 piscine dintre care una, este acoperita. Sezlongurile, umbrelele si saltelele la piscina si pe plaja sunt fara plata, prosoapele de plaja - cu garantie.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Sezlongurile, umbrelele si saltelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
Toate camerele au: baie (foehn), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor.

Activitati
Tenis de masa, tenis de camp, fotbal pe plaja, fotbal, darts, aerobic, gimnastica acvatica, jacuzzi. Biliardul, bowlingul, baia de aburi, masajul, serviciile centrului de recuperare, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive. In apropierea hotelului se afla un complex de golf.

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, teren de jocuri, discoteca, paturi pentru copii. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii.

Masa
ALL INCLUSIVE: Mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, cina tarzie, cafea, ceai, desert, cateva bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Tarife la Sejur Tunisia .