Hotel Eden Predeal 3*

Tarife la Complex hotelier Eden Predeal ; Statiuni Montane

Informatii hotel Eden Predeal:  Situat intr-un peisaj incantator, la liziera padurii in cartierul Cioplea din Predeal, langa discoteca Office si hotelul Belvedere*** (fost Cioplea), la aproximativ 2 km de partia de schi. Hotelul dispune de 32 de camere (camere duble, apartamente si apartamente cu jacuzzi), restaurant propriu cu o capacitate de 150 de locuri, bar de zi cu o capacitate de 30 de locuri, terasa - restaurant-rustic (acoperita), 250 de locuri.

Camerele: Camerele complexului, modern decorate  dispun de TV-cablu cu diagonala mare, minibar, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit, baie proprie. Apartamentele si duplexurile sunt dotate cu paturi duble si canapele extensibile. Apartamentele se adreseaza  familiilor cu maxim 2 copii pana la 14 ani sau la 3 persoane adulte. Apartamentele nu se adreseaza la 4 persoane adulte.
Serviciile de masa: se asigura in restaurantul propriu, in sistem fisa cont pe card.

Faciitati acordate copiilor: 1-8 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar,  peste 8 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar si 100% la serviciile de masa. Maximum 2 copii pana in 14 ani-gratuitate la serviciile de cazare in apartamente (copie certificat de nastere) In camera dubla se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil pana in 8 ani; nu se dispune de paturi suplimentare. Pentru a treia persoana adulta in cadrul apartamentului se plateste suplimentar 20% din tariful apartamentului.
Nu sunt incluse: taxa de statiune, taxa de parcare.
Alte informatii: Īn restaurantul, terasa si barul complexului, se pot savura in conditii incantatoare o gama foarte variata de preparate  si bauturi, de la bautura preferata pina la cele mai bune  preparate culinare romānesti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti (caprioara, mistret, urs, cerb, iepure, fazan si prepelita). Restaurantul este elegant si are  capacitate de 150 de locuri, terasa 250 de locuri iar barul  30 de locuri.
VILA EDEN 1 din interiorul COMPLEXULUI  EDEN (are acelasi grad de confort si intimitate),  este structurata astfel :4 camere duble si 3 apartamente cu jacuzzi (1 apartament cu jacuzzi dispune si de semineu).  Camerele duble cat si apartamentele sunt dotate cu 2 paturi (lipite)  care  pot fi si separate,  apartamentele au  in plus o canapea extensibila. Vila dispune si de o minisala de conferinte pentru  12 persoane.VILA EDEN 2 din interiorul COMPLEXULUI  EDEN (are acelasi grad de confort si intimitate),  este structurata astfel : 7 camere duble si 1 apartament cu jacuzzi. Camerele duble cat si apartamentele sunt dotate cu 2 paturi (lipite)  care  pot fi si separate, apartamentele au  in plus o canapea extensibila.Vila dispune si de o sala de conferinte  ultramoderna pentru  100 de persoane. Vilele sunt situate in curtea hotelului. 5 Sali de conferinta cu o capacitate de 12, 35, 50, 100 si respectiv 150 de participanti, au lumina naturala si mobilier modular. 

Este interzis accesul cu animale  in incinta complexului cat si servirea meselor in camere cu exceptia room-service (serviciu gratuit).