Hotel Eden Grand Resort Predeal 3* All Inclusive

Tarife la Complex hotelier Eden Predeal ; Statiuni Montane

Cu un nou concept, ALL INCLUSIVE, hotel Eden Grand Resort (ex Complex Hotelier Eden Predeal) va asteapta intr-o formula noua, cu mult curaj si ambitie pentru a va face sa va simtiti ca intr-o poveste magica!

“All Inclusive Concept” va fi, prin caracteristicile sale unice in Romania, modalitatea de a va atrage in locatia noastra, in acest mediu idilic”… o parte din rai”, unde fiecare va putea servi din bucatele preparate in sistem bufet, din bauturile puse la dispozitie in sistem open–bar, pauze de cafea open-bar, avand la dispozitie si salile de conferinta in mod gratuit.

Localizat in statiunea montana Predeal, pe Cioplea, la liziera padurii, Resortul va asteapta cu camere modern decorate, ce dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, seif, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie. Resortul dispune de pana la 120 de locuri, iar in cazul grupurilor mari, capacitatea se poate extinde pana la 250 de locuri.

Resortul va pune la dispozitie 6 Sali de conferinte, teren de sport multifunctional, alee terapeutica, tiroliana si accesul la Fun Park.

Pentru a se bucura de serviciile hotelului, participantii vor primi din prima zi de cazare o bratara din plastic, pe care o vor purta pe tot parcursul sejurului.

Pentru grupuri organizate, cursuri, seminarii sau intalniri, tariful serviciilor complete pentru noul concept “ ALL INCLUSIVE”, prin care dorim sa va oferim un pachet complet, va putea fi negociat in functie de bugetul dumneavoastra si de specificul actiunii derulate.

Un serviciu complet “ALL INCLUSIVE” in cadrul unui grup organizat, va contine servicii de cazare, mese in sistem bufet, pauze de cafea si bauturi in sistem open-bar, sali de conferinte si servicii de agrement.

Conceptul ALL INCLUSIVE este valabil pentru sejururi de minimum 2 nopti.