Hotel Club Dunarea Eforie Nord 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Club Dunarea Eforie Nord: Complexul Hotelier Club Dunarea, renovat complet 2009, situat in Eforie Nord, intr-o oaza de liniste, in partea de sud a statiunii , in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol. Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp avand 308 camere duble complet renovatate, din care 265 camere duble standard, 35 camere duble superior si 8 apartamente (la parter), dispuse in 11 cladiri P+ 1 E, 6 cladiri P+2E, restaurant modern, sala de conferinte - 300 locuri, posibil de modulat in 3 sali, dotate cu echipament specific: video-proiector, ecran, flipchart.
Dotari camere: camere duble cu balcon sau terasa, grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, mobilier modern nou, tamplarie PVC cu geam termopan, apa calda non-stop avand incalzirea pe baza de panouri solare TV-plasma, cablu, telefon, cablu, internet, aer conditionat, minifrigider, seif, uscator de par, incluse in pret.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, restaurant propriu ultramodern, micul dejun bufet suedez, restul meselor in sistem fisa cont. Copii 0-12 ani au gratuitate la micul dejun, fara pat suplimentar.
Tratament balnear: Optional, 3 proceduri, la Baza TRAIAN, in apropierea hotelului. Se trateaza: afectiuni reumatismale, post traumatice, ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, ale aparatului respirator.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa intretinere domeniu public (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar. Peste 12 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare cu mic dejun inclus. Patul suplimentar reprezinta 50% din c/v unui loc de cazare.
Alte informatii: Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp. Locatia dispune de mult spatiu verde ceea ce ii confera linistea si intimitatea de care turistii au nevoie pentru a se relaxa. Complexul hotelier dispune de loc de joaca special amenajat pentru copii, parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Piscina in aer liber, cu acces gratuit, cea mai mare de pe litoral, cu piscine si pentru copii, avand bar-terasa, tobogane, sezlonguri. Nu se accepta animale de companie.