Hotel Dream World Resort & Spa Side 5* All Inclusive

Tarife doar pentru cazare (individual, fara transport) la Hotel Dream World Resort & Spa Side ; Tarife avion la Sejur Side .

Hotel Dream World Resort & Spa se afla localizat in Side, la 350 m (10 minute pe jos) distanta de plaja privata si la 60 km distanta de aeroportul Antalya. A fost deschis in 2013.

Hotelul are un total de 232 camere dotate cu aer conditionat, minibar (reumplut zilnic cu apa plata si minerala), TV satelit, baie, seif (contra cost) si balcon. Room service non stop (contra cost). Camera standard (185, din care 2 pentru persoane cu dizabilitati) are 25 mp (max. 3 pers.), sunt si 20 camere Family (2 dormitoare cu usa intre ele, 1 baie, max. 4 pers., 45 mp) si 33 family duplex room (2 dormitoare pe 2 etaje, usa, 1 baie, max. 4 pers.).

Hotelul dispune de restaurant principal si restaurante a la carte cu specific turcesc, italian si pescaresc (toate - cu rezervare; o vizita pe sejur - gratis), snack bar, serviciu gratuit de transfer la plaja, receptie cu program non-stop, wi-fi gratuit in toate zonele, spatiu de joaca pentru copii, piscina interioara, piscina exterioara, tobogane de apa la piscina, un centru de fitness, baie turceasca, sauna si sporturi pe plaja.

Site-ul hotelului: Hotel Dream World Resort & Spa Side .