Hotel Dosinia Luxury Resort Beldibi Kemer 5* Ultra All Inclusive

Tarife doar pentru cazare (individual, fara transport) la Hotel Dosinia Luxury Resort Kemer ; Tarife avion la sejur Turcia .

Hotel Dosinia Luxury Resort a fost construit in 2017 pe o suprafata de 15000 mp, se afla la 45 km de aeroportul Antalya, la 10 km de Kemer, in Beldibi, 150 m de plaja (pe linia a doua de la mare, la 5 minute de mers pe jos de plaja).

Camerele luminoase, mobilate simplu, au televizoare cu ecran plat si balcoane mobilate, kettle cu ceai si cafea, parchet laminat, dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, minibar cu bauturi racoritoare si apa, Wi-Fi. Camere sunt curatate zilnic iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana. Camerele family au 2 dormitoare si balcoane, precum si Wi-Fi gratuit. Suitele au in plus cada de bronz. Room service este disponibil non-stop, de asemenea si spalatorie, magazine, doctor la cerere (toate contra cost).

Facilitatile includ bufet deschis, 2 restaurante a la carte (italian si turcesc), cu rezervare, pentru o saptamana de sedere, o vizita la un restaurant - gratuit (a doua - contra cost), precum si 5 baruri si piscine interioare si exterioare. Exista, de asemenea, un centru spa si o zona de plaja privata cu un ponton.

Hotelul are o cladire principala de 6 etaje, cu 220 camere:
• 190 camere standard: 2 camere pentru persoane cu handicap, max. 2+1 persoane, 22 mp;
• 26 camere family: 2 dormitoare cu o usa, max. 4+1 persoane, 44 mp;
• 2 camere superioare: 2 dormitoare cu o usa, cu vedere spre mare si piscina, max. 2+2 persoane, 35 mp;
• 2 camere premium: cu vedere spre mare si piscina, dormitor cu usa, living, jacuzzi pe balcon, max. 2+2 persoane, 40 mp.

Numarul total de piscine 5
Piscine Ón aer liber 2
Piscine pentru copii 2 (exterioara si interioara)
Piscina interioara 1
Umbrele, sezlonguri, saltele la piscina - gratuit.

Plaja proprie, nisip si pietris, ponton. Sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de plaja - gratuit. Bar pe plaja: gratuit. La 150 m de-a lungul drumului, acces printr-un mic pasaj subteran.

Standard room (mai jos):

Family room (mai jos):

Premium Suite (mai jos):

Site-ul hotelului: Dosinia Luxury Resort Hotel .