Hotel Doina Mamaia 3*

Tarife la Hotel Doina Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Doina Mamaia: Situat in partea de sud a statiunii, aproape de AQUA MAGIC, la 30 de metri de plaja. P+9. 700 de locuri de cazare, din care 320 camere de doua locuri, 30 de camere cu un pat si 10 apartamente. Camerelenu au balcon, dipun de geamuri termopan. Centrala termica proprie, bar, internet café, parcare pazita cu plata. Camerele mici de 2 locuri: dispun de grup sanitar propriu cu dus, TV-cablu si minifrigider, incluse in tariful de cazare. Camerele de 2 locuri + fotoliu pat pentru copil: sunt mai mari, dispun de grup sanitar propriu cu dus, doua paturi si un fotoliu pat pentru copil, TV-cablu si minifrigider, incluse in tariful de cazare. Apartamentele dispun de grup sanitar si dus propriu, dormitor de 2 paturi si living cu canapea pentru copil. Tv-cablu si minifrigider, incluse in tariful de cazare.
Servicii de masa:
Se asigura in system pensiune sau system valoric pe baza de card magnetic,  in restaurantul propriu - DOINA, categoria a II-a - 700 locuri in salon si 100 de locuri pe terasa. Este interzisa folosirea de aparatura de gatit sau incalzit in camera si incinta hotelului, este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie, este interzis turistilor sa paraseasca restaurantul cu alimente perisabile si sa consume alimente perisabile in camera.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti ): primul copil 0-12 ani, are gratuitate la cazare in pat cu parintii; al doilea copil 0-12 ani, achita 50% din valoarea locului de cazare si primeste pat suplimentar numai in camerele mari; copii 12-16 ani: primul copil achita 50 % din locul de cazare si primeste pat suplimentar; al doilea copil achita 100 % din valoarea locului de cazare si nu primeste pat suplimentar, in acest caz se recomanda a se solicita apartament. In apartamente, primul copil pana in 16 ani, cazare gratuit. Se prezinta la receptie copii certificate nastere. Turistii cu mai mult de un copil se cazeaza obligatoriu in camera mari; in camerele mici nu se poate monta pat suplimentar din cauza lipsei de spatiu; in camerele mari se poate monta un singur pat suplimentar. Turistii cu varsta peste 16 ani achita cazarea integral.
Alte informatii: Nu se accepta animale de companie. Obligatoriu se prezinta la receptie, semnat  “Acordul privind regulile hoteliere”. Accesul in hotel va fi permis numai persoanelor care vor purta bratarile de identificare intact eliberate de receptie la cazare.