Hotel Dobru Slanic Moldova 3*

Tarife la Hotel Dobru Slanic Moldova ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel Dobru Slanic Moldova: Amplasat pe o stanca abrupta a muntelui, construit in scari, avand o conformatie unica pe Valea Slanicului, fosta vila a P.C.R. folosita in mod special de cuplul Ceausescu pentru cazul deplasarilor in zona, pana la Revolutia din Decembrie 1989, a fost renovat si marit ca structura in intregime in anul 2007. Hotelul dispune de 43 de camere duble. Camerele sunt dotate cu: baie cu grup sanitar si dus propriu, televizor, minibar, balcon.  
Servicii masa: se asigura in restaurantele proprii, in sistem a la carte.
Baza de tratament: In baza proprie de tratament cu dotari de exceptie cu aparatura medicala de ultima ora, tratamente si procedure medicale diverse: ionizari, unde scurte, ultrasunete, curenti diadinamici, ultraviolet, magnetodiaflux, solux, aplicatii parafina, aerosoli. Turistii trebuie sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de famile si adeverinta de salariat/cupon pensie. Pentru terapie respiratorie (tratament si transport in Sanatoriul Salina Tg Ocna- 18 km) serviciile se achita direct in statiune 26 lei/zi/pers. 
Indicatii terapeutice: Afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni ale cardiovasculare, endocrine.

Nu este inclus in pret: taxa de statiune, convorbirile telefonice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0 - 7 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; copii peste 7 ani achita pat suplimentar 50% din tariful de cazare/loc.
Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor 2  sali de restaurant (fumatori - cu o capacitate de 120 de locuri, amenajat in stil traditional, cu specific vanatoresc; nefumatori - cu o capacitate de 40 de locuri), 2 terase in aer liber cu o capacitate de 60 de locuri, bar de zi, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de persoane - dotata cu flipchart, ecran protective si videoproiector,  parcare cu monitorizare video - capacitate 30 locuri - acces gratuit. Complexul pune la dispozitia turistilor: sala de fitness - acces gratuit, baza de tratament dotata cu aparatura medicala de ultima ora, masaj general, sauna - 20 ron ora/pers, internet-point - gratuit.