Hotel Delta Mamaia 2*+

Tarife la Hotel Delta Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Delta Mamaia: Situat in sudul statiunii, la 50 m de plaja, in imediata apropiere a parcului acvatic AQUA MAGIC. Renovat in totalitate. P+4. 62 camere mici, 62 camere mari si 9 apartamente. Camerele sunt complet renovate si  dispun de balcon, grup sanitar cu dus, mobilier nou, gresie, bai renovate, geam termopan. TV-cablu cu 56 de programe, minibar si aer conditionat incluse in pret. Camerele de la parter nu au balcon. Apartamentele se compun din dormitor si living cu canapea extensibila pentru copil.
Servicii masa: La restaurant cu terasa SIRENA, cat. a II-a, vizavi de hotel, in bonuri valorice, conform variantei de masa alese.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati: (copil in camera cu doi adulti) - primul copil 0-14 ani neimpliniti, gratuit, fara pat suplimentar. Al doilea copil 0-14 ani achita 25% din tariful unui loc si beneficiaza de pat suplimentar. Pentru copil cu varsta peste 14 ani sau a treia persoana adulta se achita 25% din c/v unui loc si beneficiaza de pat suplimentar. Se prezinta la receptie copii certificate nastere copii.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi, schimb valutar, parcare. Nu se accepta cazare in regim single. Nu se admit animale de companie. Repartizarea camerelor pe etaje se face la receptie.