Hotel Delta Jupiter 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Delta Jupiter: Situat in statiunea Jupiter la numai 50 metri de plaja, hotelul Delta se distinge prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite in cadrul unui complex hotelier in care regasiti confortul si relaxarea unui sejur ideal, fie ca sunteti in vacanta, fie la evenimente ori intalniri de afaceri. Hotelul dispune de 190 de camere cu pat dublu, 135 camere cu doua paturi si 5 apartamente.

Camerele duble dispun de: baie cu grup sanitar propriu si dus, tv color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar, aer conditionat.
Servicii de masa: Optional,
in varianta de masa aleasa  in sistem cont valoric, in restaurantele proprii.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
copii 0-12 ani (maxim 2) beneficiaza de gratuitate 100% in camera cu 2 adulti; persoanele peste 12 ani sunt considerate adulte si achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.
Alte informatii:
Hotelul  dispune si de: restaurant - cu trupe live, trupe de dans si numere de magie, terasa-gradina, spaghetteria & pizza, piano bar, 5 Sali de conferinte, acces internet, baby-land (parc de distractie pentru copii cu petreceri temetice in fiecare seara, ateliere de creatie, spectacole de teatru) si plaja privata. Turistii beneficiaza de 50% discount pentru sezlongurile cu umbrela pe plaja Jupiter si plaja Delta in conditiile achitarii acestora pentru intreg sejurul la receptia hotelului. Pe fiecare plaja turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori. La Restaurantul “Cucina Italiana” in fiecare seara turistii vor putea asculta canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei si muzica live intr-o ambianta romantica. Nu este permis accesul cu animale de companie.