Hotel Danubius Health Spa Resort Sovata 4*

Tarife la Hotel Danubius Health Spa Resort Sovata ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Danubius Health Spa Resort Sovata: Singurul hotel de 4 stele īn Sovata hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata se situeaza la 200 m de Lacul Ursu. Este un hotel total renovat cu propria lui baza de tratament. Hotelul P+6 dispune de 168 de camere duble. In cadrul hotelului exista si camere cu aer conditionat, camere pentru nefumatori, camere anitalergice, si camere speciale pentru cei cu handicap locomotor.

Camerele: dotate cu balcon, baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar.
Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu, muzica life, mese buffet suedez, bucatarie transilvaneana si internationala.
Tratament: Hotelul  pune la dispozitia turistilor si baza de tratament complet renovata si dotata cu cele mai moderne aparate si personal de specialitate: piscine cu apa dulce, sarata de 10 mc, si respectiv 40 mc, bai cu aburi, sauna solarium, Sala Danubius premier Fitness (cu benzi de alergat, aparate cardio si de forta, consult fitness, program de antrenament personalizat) masaje de relaxare, cada welness.  

Cura balnera (5 proceduri): 170 lei/pers/sapatamana si include: control de catre un medic specialist, 2 masaje de recuperare, 3 proceduri prescrise de catre medic. Acces nelimitat la bazinul cu apa sarata al hotelului, Jacuzzi, sauna, gimnastica de dimineata in aer liber, gimnastica in grup in apa, in timpul verii premise de intrare la Lacu Ursu, inchirierea halate de baie.
Noua baza de tratament  a hotelului īsi asteapta turistii dornici de relaxare si vindecare. Sarea care este renumita pentru efectul lui antibacterial si anti-inflamatoriu  este esenta tratamentelor efectuate la Sovata. Apa sarata si namolul medical din lac stau la baza procedurilor de tratamente efectuate īn complexul hotelier. Aceste tratamente sunt recomandate atāt pentru artrita, reumatism cāt si pentru tratamente ginecologice si dermatologice.

Tratamentele sunt indicate īn cazul unor afectiuni ginecologice, afectiuni reumatismale degenerative, inflamatorii si abarticulare, reabilitari dupa accidente, afectiuni hormonale, probleme de alergie, īmbolnaviri ale cailor respiratorii. Toate aceste tratamente sunt disponibile la un nivel īnalt si efectuate cu ajutorul celor mai moderne echipamente.
Cure balneare: balneo si hidroterapie, ginecologie, mecano si kinetoterapie, electroterapie, fototerapie, īmpachetari cu namol, inhalatii, dermatologie.

Nu sunt incluse: analizele de laborator si medicamentele, taxa de statiune, taxa balneara

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Pentru copii pana la 7 ani insotiti de parinti cazarea va fi gratuita.

Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant de 260 locuri ce ofera o gama larga de meniuri transilvanene si internationale si muzica live, terasa de vara, drink bar, cafe bar. Alte servicii puse la dispozitia turistilor: piscina acoperita, SPA, baza tratament, sala fitness, bai cu apa sarata, sauna, solar, masaj, baie cu aburi, internet, seif, spalat si calcat, magazin cu suveniruri, parcare.

 Hotelul dispune de asemeni si de un centru de conferinte ce ofera posibilitatea de a organiza banchete, team-buildinguri, conferinte: 10 Sali de conferinte cu o capacitate de 500 de persoane cu toate dotarile necesare: iluminat natural, aer conditionat, si personal calificat. Perioada 03 ianuarie-31 mai si dupa 1 septembrie cu orice zi de intrare.