Hotel Cupidon Eforie Nord 2*+

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

  Informatii hotel Cupidon Eforie Nord: COMPLET RENOVAT IN 2008, OFERA CONDITII DE CAZARE DE 3 STELE. Situat intr-o oaza de liniste, sub patronajul lui CUPIDON - ZEUL DRAGOSTEI, la aproximativ 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol, in apropierea cinematografului de vara. P+3. 126 camere cu doua paturi, din care jumatate sunt camere cu balcon.

Dotari camere:  Camere de 2 locuri cu pat matrimonial,  complet renovate 2008, dispun de grup sanitar propriu cu dus, pardoseala din gresie, mobilier nou, tâmplarie PVC cu geam termopan,  si plasa tantari, centrala termica proprie, apa calda non-stop. TV-cablu si minifrigider incluse in tariful de cazare. O parte din camere au balcon.

  Servicii de masă: Optional, bonuri valorice, in varianta de masa aleasa, valabile la restaurantele categoria a II-a Panoramic, Donelli, Acapulco si Litoral. Restaurantele sunt pe faleza sau in apropierea hotelului.
Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa parcare, taxa intretinere domeniu public, pat suplimentar, inchirieri jocuri distractive (se achita la receptie). 
Tratament balnear: Optional, 3 proceduri, la Baza TRAIAN, in apropierea hotelului. Se trateaza: afectiuni reumatismale, post traumatice, ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, ale aparatului respirator.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 
copiii 0-14 ani neimpliniti, gratuit la cazare, fara pat suplimentar. Peste 14 ani, achita 50% din tariful unui loc. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful unui loc in camera dubla. Se accepta  cel mult 2 copii in camera dubla.
Alte informatii: Receptie moderna cu bar de zi si terasa. Internet wireless gratuit la receptie si pe terasa hotelului. Pentru animalele de companie se achita 30% din tariful unui loc de cazare in cameră dubla; carnet de sanatate; cazare la parter. Regim single, 80% din tariful unei camere, valabil pâna la 10.07 si dupa 26.08.