Hotel Craiova Olimp 2*

Tarife la Hotel Craiova Olimp ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Craiova Olimp: Situat la 75 m de plaja, inconjurat de o oaza de verdeata. Hotelul P+ 3 dispune de 163 camere duble repartizate in 2 corpuri, bar de zi 20 locuri, restaurant 800 locuri, terasa restaurant.
Camerele duble: baie proprie cu dus, 2 paturi, masuta, mocheta, balcon (camerele de la parter nu au balcon), TV-cablu.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, în bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri, Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, din apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, taxa minibar-8 ron/zi/aparat, inchiriere jocuri distractive (se achita la recepție).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2 adulti+1 copil ( 0-12 ani)-copil-50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii ( 0-12 ani ), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti, a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi cu 20 de locuri, 2 lifturi. Inchiriere minibar-8 ron/zi/aparat. Nu se accepta animale de companie. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010. Acces gratuit la piscina hotelului Slatina, din apropiere.