Hotel Covasna 3*

Tarife la Hotel Covasna ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Covasna: Hotelul dispune de 2 camere single, 112 camere duble, 3 apartamente, Corpul A este nerenovat: camere single: baie cu dus sau cada, telefon; camere duble: baie cu dus sau cada, telefon; corp B renovat: camere single: baie cu cada sau dus, telefon; camere duble: baie cu cada sau dus, telefon, TV cablu. Apartamente: 2 grupuri sanitare (1 baie cu dus, wc, lavoar si 1 baie cu wc si lavoar), telefon, tv cablu, frigider, balcon. 
Servicii de masa: la restaurantul propriu categoria I, in sistem de fisa cont. Meniu dietetic la cerere.
Tratamentul include: 1 consultatie medicala initiala, 1 consultatie medicala finala, 2 proceduri/zi cu exceptia duminicii si a sarbatorilor legale-procedurile prescrise se vor reprograma, asistenta medicala permanenta. In baza comuna de tratament cu cea a hotelului Caprioara - cu acces interior, bai carbogazoase, mofete, fizioterapie, impachetari cu parafina, aerosoli, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna. Se trateaza afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni asociate (metabolice si de nutritie). Pentru tratament calitatea de asigurat se dovedeste prin adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie si bilet de trimitere de la medicul de familie cu precizarea numarului de contract cu CAS.
Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar: 50% din valoarea unui loc de cazare fara mic dejun.
Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare si se achita la receptie.

Alte informatii: parcare auto, rampa acces carucioare, spatiu bagaje turisti, īncalzire centrala, 2 ascensoare, centrala telefonica digitala cu acces local, interurban, international. Sala de conferinte; restaurant 220 locuri. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.