Hotel Corina Venus 3*

Tarife la Hotel Corina Venus ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Corina Venus: Situat la 250 m de plaja, intr-o zona linitita. Hotelul  este complet renovat 2009, dispune de 57 camere cu pat matrimonial, 57 camere cu doua paturi si 3 apartament,bar cu gradina, parcare pazita, apa calda non-stop. La receptie - geamuri termopan/tamplarie PVC, fotolii si masute noi, gresie noua, grupuri sanitare, cu toate dotarile, noi.

Camerele complet renovate, dispun de baie-gresie noua, mobilier nou lux, (pat/paturi, noptiere, dulap, fotoliu, masuta) saltele noi si accesorii noi, geamuri termopan/tamplarie PVC, perdele/draperii noi. Camerele  dispun de balcon, bai renovate, Tv-cablu, frigobar, incluse in tariful de cazare.
Servicii de masa:Micul dejun (bufet suedez) optional, se poate servi in incinta hotelului; restul meselor, optional,  in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, la restaurantul  “Gradina Melodia - La Caru’ cu Scoici”, “ La Foisoare”pe malul marii, categoria a II a, cu iesire direct pe plaja si la restaurantele hotelurilor Dana si Afrodita.
Tratament balnear: Optional, in bazele de tratament din statiunea VENUS, baza de tratament de la hotel  MEZOTERMALE PALACE - HOTEL & BALNEO & SPA, cu trimitere de la medic si carnet de sanatate vizat la zi. Unitatea BALNEO & SPA din incinta hotelului dispune de patru piscine cu apa mezotermala, din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu 1900 mp fiecare, Sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, Sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda de adancime proprie. Se trateaza: boli ale aparatului locomotor: reumatismale, posttraumatice,  afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli de piele, boli endocrine,  boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, c/v tratament, taxa parcare (se achita la receptie).
 Facilitati copii (Ón camera cu 2 adulti):  
copii 0-1,99 ani beneficiaza de gratuitate 100%; 2-9,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar, dar achita 50% din c/v micului dejun; copiii cu varsta de la 10-18 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare, platind valoarea micului dejun integral.
 Alte informatii:
Holuri-mochetate, peretii reconditionati, aplice moderne, tavan fals. Toate usile din hotel sunt noi, instalatia sanitara si cea electrica au fost complet schimbate.Se specifica pe bot/voucher : “gatitul interzis in camera din hotel “Nu se admit animale de companie.