Hotel Complex Doina Neptun 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Complex Doina Neptun: DOINA*** este situat pe artera principala din statiune, la 300 m de plaja. P+5. 51 camere cu un pat, 8 camere duble cu pat matrimonial, 235 camere de doua locuri si 26 apartamente.
Camerele
de la etaj dispun de balcon, telefon, grup sanitar si dus. Tv-cablu, minibar si aer conditionat, incluse in pret. Apartamentele au living si dormitor si sunt pentru 2 persoane.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, mic dejun bufet suedez, restul meselor in bonuri valorice, in restaurant 3 stele - DOINA.

Tratament balnear: Optional, 3 proceduri/zi, in Policlinica DOINA, renovata in 2004. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol. Tratamente cosmetice pe baza de produse GEROVITAL. Piscina acoperita din policlinica DOINA este gratuita pentru turistii hotelului, in afara programului de cura balneara.  

Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (în cameră cu 2 adulti): Primii 2 copiii, in camera cu 2 adulti platitori, 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar. Masa se achita integral.

Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi, piscina cu acces gratuit, baza de tratament moderna, centru de conferinte. Accesul animalelor de companie nu este permis.