Hotel Club Resort Vox Maris Costinesti 4*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Club Resort Vox Maris Costinesti:Situat pe faleza, recent renovat, construit pe o suprafata de 7 hectare.P+1. Clubul dispune de 21 de vile, 303 camere duble cu pat matrimonial (3 stele), 7 camere duble de lux (5 stele), 18 apartamente (5 stele) cu 2 sau 3 camere. 678 de locuri in camere duble si apartamente. Camerele sunt spatioase, modern renovate si dispun de grup sanitar propriu cu cada sau dus, balcon sau terasa, telefon, TV color-cablu, frigider si aer conditionat, incluse in tariful de cazare, suprafata totala medie utila este de 30 mp. Apartamentele sunt compuse din dormitor si living.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, mic dejun bufet, acces pe baza de bratara, prânza cina – in bonuri valorice, restaurant propriu - VOX MARIS. Clubul dispune de 3 restaurante cat. I si 2 baruri la piscine.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achită la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-2 ani au gratuitate la cazare, fără pat suplimentar; pentru copii 2-12 ani, cazare cu mic dejun: 50% din valoarea unui loc cu pat suplimentar si 30% din valoarea unui loc fara pat suplimentar. A treia persoana in camera (peste 12 ani ) va achita 80% din valoarea unui loc, tarif cu pat suplimentar si mic dejun inclus.
 Alte informatii: Vegetatia luxurianta, palmierii, gazonul impecabil costituie decorul exotic pentru urmatoarele facilitati: parcare (200 locuri) cu acces gratuit, trei piscine (una pentru copii) - acces gratuit, centru de fitness (contra cost), sauna, jacuzzi, masaj (contra cost), biliard, tenis de masa, teren de volei pe nisip, loc de joaca pentru copii pe nisip. Vox Maris no 1 club are 4 sali de conferinta insumind 500 locuri. Acestea se pot modula sub formele (theatre, classroom, boardroom, banquet, cocktail) pentru a gazdui o gama larga de evenimente: conferinte, seminarii, expozitii, lansari de produse etc. Toate salile dispun de urmatoarele dotari: aer conditionat, proiector, dvd player, cd player, vhs player-recorder, ecran, flip chart, copiator, fax, amplificatoare, difuzoare, microfoane fara fir, podium/scena. Intrare gratuita in discoteca Vox Maris (cu o capacitate de 1000 de persoane).

Se accepta animale de casa numai de talie mica cu carnet de sanatate si cu plata la receptie. Nu se accepta regimul de single. Repartizarea camerelor se face de la receptie. Accesul turistilor se face pe baza de bratara.