Hotel Claudia Venus 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Claudia Venus: Situat la 50 m de plaja , P+4, 80 de camere duble si 3 triple, camerele duble dispun de balcon, grup sanitar si dus propriu, seif ; restaurant propriu, categoria 2 stele Claudia cu o capacitate de 296 de locuri, terasa, bar de zi.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, apartinand de SC THR VENUS. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat. Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

 Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti):  Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %;al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita pat suplimentar si optional restul meselor, integral. Micul dejun integral.

 Alte informatii: Nu se accepta animale de companie.