Hotel Clabucet Neptun 2*

Tarife la Hotel Clabucet Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Clabucet Neptun: Situat Ón zona centrala a statiunii, pe artera principala din statiune, la 350 m de plaja LA STEAGURI. P+4. 242 camere duble si 7 apartamente. Camerele de la ETAJ dispun de balcon, grup sanitar si dus propriu, Tv-cablu si minifrigider, incluse in pret.
 Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, Ón bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri , Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
 Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2 adulti+1 copil (0-12 ani)-copil-50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii (0-12 ani), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti, a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.
Alte informatii: Hotelul dispune de sala de conferinte de 80 locuri, terasa restaurant. Nu se accepta animale de companie. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010.