Hotel Ciucas Baile Tusnad 3*

Tarife la Hotel Ciucas Baile Tusnad ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Ciucas Tusnad: Hotelul Ciucas dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 3 apartamente si 13 apartamente de lux. Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant cu o capacitate de 170 de locuri si dispune de sonorizare proprie; orchestra la cerere. Pe terasa restaurantului, intr-un cadru natural deosebit, exista spatiu amenajat pentru servirea mesei pentru inca 60 de persoane. Camerele duble: Fiecare camera dispune de:acces cu cartel, baie proprie cu dus sau cada, televizor, telefon, balcon (mai putin camerele aflate la etajul IV).

Servicii de masa: Micul dejun in sistem bufet suedez obligatoriu inclus in tariful de cazare, celelalte mese se servesc in restaurant,  in sistem card valoric.
Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare, welness, proceduri suplimentare de tratament-se achita la receptie.
Tratament: Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate. Baza de tratament pune la dispozitie personal calificat si amabil: medic balneo-fiziolog, kinetoterapeut, maseuri, asistente medicale, operatori aparatura medicala. Apele minerale din statiune, placute la gust, carbogazoase, sunt indicate in gastrite hiper si hipoacide, deskinezii biliare hipotone, diabet zaharat, afectiuni urinare (litiaze urinare, infectii cronice, etc.) si anemii.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):pentru copii de pana la 5 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din contra-valoarea unui loc de cazare pentru adult.
Alte informatii: Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate facilitatile organizarii evenimentelor de acest gen. Partie de schi, situata la 500 metri de Hotelul Ciucas, dotata cu teleschi cu acces schi-pass, nocturna si tunuri de zapada.