Hotel Cerna Saturn 3*

Tarife la Hotel Cerna Saturn ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Cerna Saturn: Situat la 10 m de plaja, complet renovat, P+ 5 , 151 camere de 2 locuri cu grup sanitar si dus propriu, telefon direct intern si international , Tv –color si minibar, aer conditionat. Bar de zi, terasa de vara.

 Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, micul dejun  in sistem bufet suedez si restul meselor in  sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, la restaurant 3 stele Fast-Food CERNA sau la restaurant 2 stele PRAHOVA, foarte aproape de hotel. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: Optional, in bazele de tratament de la hotelurile: HORA, BALADA si SIRENA, cu trimitere de la medic si carnet de sanatate vizat la zi. Se trateaza: afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
 Facilitati copii (Ón camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %; al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, cazare cu mic dejun inclus, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita, pat suplimentar si micul dejun integral.

 Alte informatii: Hotel renovat complet, terasa de vara. Langa hotel se afla Aqua Parc Balada (acces contra cost). Nu se accepta animale de companie.