Hotel Central Mamaia 3*

Tarife la Hotel Central Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Central Mamaia:Situat în partea a doua a statiunii, în zona hotelurilor de 3-4 stele, la 50 m de plaja. Hotelul a fost complet modernizat astfel incat sa ofere un confort la standard internationale, P+3, 102 camere duble cu pat matrimonial, 17 camere duble cu doua paturi si 3 apartamente. Turistul trebuie sa prezinte, in copie, la receptie, in momentul cazarii, acordul semnat privind regulile hoteliere. Pentru camera cu vedere la mare, functie de disponibil, se achita diferenta de pret, numai la receptie. Camerele dispun de balcon, telefon cu acces international, grup sanitar si dus, apa calda program non-stop, TV-cablu, minibar si aer conditionat, incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, la restaurant propriu, 2 stele,  cu o capacitate de 100 persoane in interior si 240 locuri pe terasa. Langa terasa restaurantului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii. Micul dejun este bufet suedez, restul meselor in bonuri valorice.
Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, minibar (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti ):Copiii 0-6 ani gratuit la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, copiii 6-12 ani neimpliniti au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar,dar platesc micul dejun integral. Pentru a beneficia de gratuitati/reduceri pentru copii se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nasterere; copiii peste 12 ani plătesc 75 % din c/v locului de cazare si primesc pat suplimentar.
 Alte facilitati: Hotelul dispune de piscină private renovate in 2009,  cu acces si sezlonguri gratuit, salon mic dejun, Fiesta del Mar= terasa-restaurant a piscinei care are o capacitate de 350 de locuri,cu meniu variat de specialitati din peste si fructe de mare, sector de plaja cu umbrele si bar, sala de conferinte cu capacitate de 60 de locuri, echipata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat, tv-video, salon de infrumusetare si relaxare, program de aerobic si aqua gym, spectacole de muzica si dans. Se accepta animale de companie, talie mica, carnet de sanatate, tarif 27 ron/zi.