Hotel Central Calimanesti Caciulata 3*

Tarife la Hotel Central Calimanesti Caciulata ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Hotel Central Calimanesti Caciulata este situat la 100 km de Aeroportul International Sibiu si a fost complet renovat in 2012. Hotelul are un restaurant, o terasa, acces gratuit la internet Wi-Fi in zone publice si are vedere la munte. Mai are, de asemenea, si bar de zi, teren de fotbal, spalatorie si curatatorie (contra cost), biblioteca, seif, parcare privata gratuita, piscina sezoniera in aer liber cu apa geotermala (dotata cu tobogane de apa), totul la cativa pasi de Cozia AquaPark, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa (contra cost), piscina interioara cu apa geotermala (contra cost), jacuzzi, sauna.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele au vedere la piscina sau la rau. Sunt disponibile articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Printre facilitatile disponibile la costuri suplimentare se numara masaje si tratamente pentru mai multe afectiuni medicale. La hotel exista un centru medical , cea mai moderna baza de tratament din zona, care cuprinde: crenoterapie, galvanizare simpla, bai galvanice patru celulare, ionogalvanizare, curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetoterapie, ultrasunete, unde scurte, terapie infrarosu cu lampa solux, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, bai sulfuroase, bai cu bule bioxid de carbon, bai plante, dus subacval, afuziuni, impachetari parafina, aerosol, injectii intramusculare cu ape minerale. 
Afectiuni care se trateaza: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
Pentru turistii cazati in Hotel Central, incepand cu data de 1 Aprilie 2017, tarifele de intrare la piscina proprie sunt:
– acces multiplu adult de luni pana duminica: 10 lei/zi/adult.
– acces multiplu copil de luni pana duminica: 10 lei/zi/copil.
Tarifele generale pentru piscinele din cadrul Complexului AquaPark Cozia sunt:
– acces unic adult de luni pana vineri: 25 lei/zi/adult.
– acces unic adult sambata si duminica: 30 lei/zi/adult.
– acces unic copil de luni pana duminica: 15 lei/zi/copil.