Hotel Central Baile Olanesti 3*

Tarife la Hotel Central Baile Olanesti ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

 Informatii hotel Central Baile Olanesti: Inaugurat in 2005 si amplasat in centrul statiunii, pe malul drept al raului Olanesti, Hotelul Central va ofera servicii si cazare de 3 stele. Hotelul dispune de: 16 camere duble, 8 camere cu pat matrimonial,1 apartament cu 2 camere si living. Camerele sunt dotate cu: baie cu dus, TV-cablu, minibar, telefon, internet, aer conditionat.

Servicii de masa: Masa in bonuri valorice in restaurant cu o capacitate de 250 de locuri si terasa cu o capacitate de 200 de locuri-linie de autoservire ;

Tratament: Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie). Hotelul dispune si de baza proprie de tratament cu aparatura modern ce include laser, bai galvanice, parafina, aerosol, curenti diadinamici, curenti interferentiali, ionizari, ultrasunet, magneto-diaflux. Turistii se vor prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cupon de pensie. Afectiuni ce pot fi tratatate: afectiuni renale si ale cailor urinare; afectiuni digestive; afectiuni cronice ale ficatului si cailor biliare, afectiuni respiratorii; afectiuni metabolice si de nutritie; afectiuni dermatologice; boli profesionale; afectiuni cardiovasculare afectiuni reumatismale; endocrine; ginecologice cronice. Turistii se vor prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cupon de pensie.

Nu sunt incluse: cura, taxa statiune.

Facilitati copii in camera  cu 2 adulti: copii pana la 7 ani, gratuit, fara pat suplimentar. Peste 7 ani achita 50% din cv unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.

Alte informatii: Hotel CENTRAL dispune de centru conferinte, salon masaj, acces internet la receptie, centru de conferinte cu o capacitate de 70 de locuri echipata completa pentru organizarea de evenimente. Nu se accepta animale de companie.Perioada 03 ianuarie-31 mai si dupa 1 septembrie cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “ Decada balneara “ si “O saptamana de refacere”.