Hotel Caraiman Sinaia 2*

Tarife la Statiuni Montane

Informatii hotel Caraiman Sinaia:  Hotelul Caraiman este situat ultracentral, in parcul Dimitrie Ghica, la 200 de metri de centrul statiunii. Atmosfera clasica si linistea sunt oferite de cele 10 garsoniere, 46 de camere cu doua paturi si 15 camere cu pat matrimonial. Hotelul Caraiman, amfitrionul dumneavoastra, va pune la dispozitie: televiziune prin cablu, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, bar de zi, terase de vara, coafura, rent-a-car, sali de conferinta si reuniuni.Camerele: majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de: televiziune prin cablu, linie telefonica directa, incalzire central, acces la internet, baie cu cada.
Serviciile de masa: Intr-o locatie in care stilul arhitectonic clasic romanesc creaza un ambient deosebit, va puteti delecta cu o varietate de preparate traditionale romanesti care indeplinesc cele mai exigente gusturi. Bauturile sunt selectate cu mare atentie din zone reprezentative ale tarii. Cele doua saloane ale restaurantului hotelului Caraiman, cu o capacitate de 140 de locuri, reprezinta locul ideal pentru organizarea de evenimente: mese festive, banchete, petreceri, receptii. Micul dejun bufet, dejun si cina a la carte.
Nu sunt  incluse:
taxa salvamont (3 lei/pers), taxa de statiune (5% din contravaloarea primei nopti de cazare), taxa de parcare.
Alte informatii: Hotelul dispune de 3 sali de conferinta: sala de conferinta - mansarda (Regele Carol I) este situata la ultimul etaj al hotelului, luminata natural cu o suprafata de 115 mp: capacitate minima 40 de locuri in U shape;capacitate maxima 70 de locuri in aranjament teatru; sala de conferinta - vitralii (Regina Maria) este situata la ultimul etaj al hotelului, luminata natural cu o suprafata 38 mp:capacitate minima 15 locuri in U shape; capacitate maxima 20 de locuri in aranjament teatru; sala de conferinta - etaj I (Regele Ferdinand) este situata la ultimul etaj al hotelului, luminata natural cu o suprafata de 68 mp: capacitate minima 20 de locuri in U shape; capacitate maxima 40 de locuri in aranjament teatru