Hotel Capitol Jupiter 3*

Tarife la Hotel Capitol Jupiter ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Capitol Jupiter: Situat in centrul statiunii, la 20 m de plaja. P+12. 195 de camere de doua locuri si 13 suite junior. Camerele duble de 3 stele sunt complet renovate, au mobilier nou, ferestre cu timplarie pvc si geam termopan, parchet cu covorase, balcon cu scaune si vedere la mare, baie cu dus (cadita). Camerele de 2 stele dispun de balcon cu vedere la mare, geam termopan, mobilier reconditionat, parchet raschetat si lacuit, grup sanitar si dus.TV  cablu si minifrigider, incluse in pret.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, fisa cont, la restaurantul propriu, categoria 3 stele, 430 locuri, aer conditionat
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral (4 % din tariful unui loc de cazare/zi pentru intregul sejur), taxa salubritate, taxa parcare (3 ron/zi/autoturism), supliment aer conditionat, functie de disponibil-20 ron/zi/camera (se achita la receptie).
 Facilitati copii (in camere cu 2 adulti): 1 copil 0-12 ani, gratuit la cazare, fara pat suplimentar; al 2-lea copil 0-12 ani plateste 20 % din tariful de cazare fara pat suplimentar; pentru pat suplimentar se achita 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla. Copii peste 12 ani achita 50% din tariful unui loc de cazare pentru pat suplimentar. A treia persoana adulta in camera achita 75% din tariful unui loc si primeste pat suplimentar. Intr-o camera dubla pot fi cazati maxim 2 adulti si 2 copii.
Ate informatii: Pentru animale de companie de talie mica se achita 50% din tariful unui loc de cazare Ón camera dubla (carnet sanatate). Piscine exterioare pentru adulti si copii - renovate (acces gratuit, sezlonguri contra cost), parcare proprie cu plata, bar cu terasa, sali de conferinta, 80 locuri (aer conditionat, acces internet, sonorizare, ecran, flipchart, videoproiector), doua terase acoperite cu iesire din restaurant, gradinita cu loc de joaca pentru copii, 3 lifturi, magazin, pizzerie, barbecue si gradina de vara, seif la receptie.