Hotel California Jupiter Cap Aurora 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel California Jupiter - Cap Aurora: Situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, Hotel California este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care înainteaza spectaculos în mare si beneficiaza de o arhitectura unica în peisajul litoralului românesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor. Hotelul pune la dispozitie 110 camere duble si 3 apartamente, dotate cu baie proprie cu dus si balcoane mobilate. Toate camerele au vedere la mare si dispun de:frigo-bar; aer conditionat reglabil individual (cu plata la receptie, functie de disponibil), televiziune prin cablu, telefon direct  international.
Serviciile de masa :
Optional
in varianta de masa aleasa,  in sistem cont valoric, in restaurantul propriu.
Nu sunt incluse în pret
: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achită la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
copiii 0-12 ani (maxim 2) beneficiaza de gratuitate 100% in camera cu 2 adulti; persoanele peste 12 ani sunt considerate adulte si achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.

Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina in aer liber pentru adulti si copii, sauna finlandeza si jacuzzi, sala fitness, plaja cu bar, terasa si grup sanitar cu dusuri, sezlong si umbrela, animatie si hostess pe intreaga durata a zilei, 2 sali de conferinta cu lumina naturala  dotate cu aer conditionat si au capacitate intre 40 si 60 locuri.

Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant California cu o capacitate de 140 locuri, este pregatit sa te intampine cu preparate din bucataria romaneasca traditionala sau bucataria internationala clasica intr-o atmosfera placuta si racoroasa; terasa pizzerie - cu o capacitate de 100 de locuri; pool bar; lobby bar; beach club.