Hotel Burj Al Arab Jumeirah Dubai 5* Mic Dejun ori Demipensiune

Site-ul hotelului: Hotel Burj Al Arab Jumeirah Dubai

Hotel Burj Al Arab Jumeirah Dubai, considerat singurul hotel de 7 stele din lume, este de fapt un hotel de 5 stele de lux, situat pe o insula artificiala la 200 m de tarm. Cladirea spectaculoasa Ón forma de vela, cu o Ónaltime de 321 m, ofera 202 suite de lux, repartizate pe cate doua nivele si 27 de etaje, cu fereastra din podea pana in tavan, cu vedere la coasta din Dubai. Hotelul are centru spa cu servicii complete si 9 restaurante si baruri. Oaspetii hotelului beneficiaza de serviciul de majordom non stop, check-in discret in apartament, receptie privata pe fiecare etaj si acces gratuit nelimitat la Wild Wadi Waterpark.

Facilitati hotel:
Oaspetii hotelului Burj Al Arab beneficiaza de serviciul de majordom nonstop. De asemenea, Burj Al Arab ofera servicii concierge si de transfer si acces la plaja privata, dotata cu umbrele de soare si sezlonguri confortabile. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit. Hotelul are si 4 piscine, 2 exterioare si 2 interioare.

Facilitati camere:
Hotel Burj Al Arab dispune de o gama variata de apartamente si suite spatioase. Decorate in culori calde, fiecare suita are tesaturi bogate si vedere la Golful Arabic (Persic). Fiecare suita include zona spatioasa de luat masa, care poate gazdui 4-6 persoane si beneficiaza de aer conditionat. Toate includ mobilier modern, halat de baie si papuci, uscator de par si TV LCD.

Sport si divertisment:
Burj Al Arab ofera acces nelimitat (gratuit) la activitatile sportive de apa de la Wild Wadi Waterpark, aflat la doar 5 minute de mers pe jos, de cealalta parte a podului care face legatura cu insula. De asemenea ofera si centru SPA si sala de fitness.

Drinks & Food
Restaurantul Al Mahara de la Burj Al Arab serveste specialitati din fructe de mare si are perete din sticla expansiva, cu vedere la acvariu, iar Barul Sky View este suspendat la 200 de metri deasupra marii. Restaurantul Al Muntaha este ideal pentru ceai si cocktail-uri dupa-amiaza.

Tarife la sejur Dubai .

Deluxe King One Bedroom Suite (mai jos):

Deluxe King Two Bedroom Suite (mai jos):

Diplomatic Three Bedroom Suite (mai jos):

Club One Bedroom Suite (mai jos):

Panoramic One Bedroom Suite (mai jos):

Presidential Two Bedroom Suite (mai jos):

Royal Two Bedroom Suite (mai jos):