Hotel Brandusa Venus 2*

Tarife la Hotel Brandusa Venus ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Brandusa Venus:Situat la 50 m de plaja, P+ 4, 82 de camere duble si 2 triple, camerele duble dispun de  balcon, grup sanitar cu dus propriu, seif; restaurant propriu categoria 2 stele Brandusa cu o capacitate de 226 de locuri, terasa, bar de zi.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “ a la carte “ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, apartinand de SC THR VENUS. Meniu dietetic, la cerere.Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %;al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita , pat suplimentar si, optional restul meselor, integral. micul dejun integral.

 Alte informatii: Nu se accepta animale de companie.