Hotel Bradul Calimani Vatra Dornei 3*

Tarife la Hotel Bradul Calimani Vatra Dornei ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

 Informatii hotel: Complex format din 2 hoteluri, BRADUL si CALIMANI, este situat langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de schi. Camerele duble sunt clasificate la 2 si 3 stele: complet renovate, mobilier nou, TV cablu, baie proprie cu dus, 2 paturi sau pat matrimonial, telefon, acces internet. Camerele de 3 stele au in plus frigider si balcon.
Servicii masa: Hotel Bradul se acorda in restaurantul propriu, categoria I, 380-400 locuri, in sistem bufet suedez. Hotel Calimani se acorda Ón unitatea restaurant Calimani, categoria I, 400 locuri, Ón sistem bufet suedez.
Tratament: tratamentul balneoterapeutic este asigurat de instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru Ómpachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, buvete cu apa minerala pentru cura interna, mofete, Ómpachetari cu parafina, piscina, sala de gimnastica, sauna. Pentru efectuarea tratamentului turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat/cupon de pensie. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear. Se trateaza urmatoarele afectiuni: cardiovasculare, reumatismale, post-traumatice, neurologice periferice si centrale, respiratorii, endocrine, ale tubului digestiv si ginecologice. Factori de cura: ape minerale carbogazoase, feruginoase, slab bicarbonate, sodice, calcice, magnezice, hipotone; namol de turba folosit sub forma de bai de namol cat si la impachetari.
Nu sunt incluse: taxa hoteliera 3% din tariful de cazare pentru prima zi si taxa de parcare de 3 RON/zi/masina care se vor achita la receptie.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti:0-2 ani gratuit la cazare; 2-14 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa; peste 14 ani achita integral tariful de cazare si masa.
Pentru turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnetul de sanatate, se percepe o taxa ce reprezinta 20%/zi din valoarea camerei. Este interzisa intrarea cu acestea in restaurant.
Alte informatii: Hotelul CALIMANI dispune de: doua restaurante, doua baruri de zi, un bar non-stop, baza de tratament cu acces direct din hotel, sauna, piscina, masaj, sali de conferinte, sala de gimnastica, sala de forta, 148 camere - 288 locuri de cazare.

 Hotelul Brad dispune de: lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina, sauna, 312 locuri de cazare (6 apartamente si 150 camere duble), restaurant la mezanin (3800-400 locuri), sala de conferinte.

Acces la piscine gratuit. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.

 

Fotografii hotel Bradul:

Fotografii hotel Calimani (mai jos):