Hotel Danubius Health Spa Resort Bradet Sovata 4*

Tarife la Hotel Danubius Health Spa Resort Bradet Sovata ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Bradet Sovata: Situat in centrul statiunii, la 150 m de Lacul Ursu, hotelul Bradet are forma cilindrica si ofera o panorama pitoreasca. Hotelul dispune de: 96 camere duble (80 camere cu 2 paturi si 14 camere cu pat matrimonial), 2 apartamente. Camerele duble sunt dotate cu baie cu cada si cu dus, telefon, TV color, program prin satelit, balcon. 

Servicii masa: restaurant propriu cu o capacitate de 150 de locuri, categoria 2 stele.
Tratament: Cura balneara 7 nopti: 85 lei/saptamana si include: consultatie medicala, 5 proceduri prescrise de medic (masaj medical, electroterapie, tratament galvanic, impachetari cu parafina). Medicamentele si analizele medicale de laborator sunt contra cost.

Lacul Ursu este singurul lac helotermic de pe continent. Datorita concentratiei mari de sare care genereaza un efect de plutire se numeste de multe ori ca fiind „Marea Moarta” a Transilvaniei. Vara temperatura apei atinge 20-25 grade celsius pe suprafata, iar la o adāncime de 2 m temperatura de 35-40 C, generānd o experienta placuta de plutire īntr-o ambianta naturala frumoasa.
Tratamentele sunt indicate īn cazul unor afectiuni ginecologice, afectiuni reumatismale degenerative, inflamatorii si abarticulare, reabilitari dupa accidente, afectiuni hormonale, probleme de alergie ale cailor respiratorii. Toate aceste tratamente sunt disponibile la un nivel īnalt si efectuate cu ajutorul celor mai moderne echipamente. Cure balneare: balneo si hidroterapie, ginecologie, mecano si kinetoterapie, electroterapie, fototerapie, īmpachetari cu namol, inhalatii, dermatologie.

Nu sunt incluse : analizele de laborator si medicamentele, taxa de statiune, taxa balneara. 

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Pentru copii pana la 7 ani insotiti de parinti cazarea va fi gratuita.

Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor 1 sala  de conferinta ce  ofera echipamentele necesare pentru banchete, conferinte si masa pentru 400-600 de personae, cine de afaceri, traininguri, prezentari de produse, cine festive, si alte evenimente pot fi organizate conform cerintelor clientilor la un nivel profesional. Hotelul dispune de asemeni de: Restaurant ce ofera meniuri cu specialitati transilvanene si internationale si o terasa īn timpul verii. Alte servicii: seif, fax, spalatorie, parcare. . Perioada 03 ianuarie-31 mai si dupa 1 septembrie cu orice zi de intrare.