Hotel Belvedere Predeal 3* (fost Cioplea)

Tarife la Statiuni Montane

Informatii hotel Belvedere Predeal: Situat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de Muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare. Denumirea anterioara a fost Cioplea. Hotelul a fost construit in 1974, renovat in 2003 si dispune de: 74 camere duble cu pat matrimonial, 42 camere duble twin, 5 camere single, 4 triple si 10 apartamente, centru spa, sala de conferinte, parcare, spalatorie proprie, bar de zi , internet cafe.

Camerele duble dispun de: telefon, tv cablu, minibar, internet wireless.

Servicii de masa: se asigura in restaurantul CLASIC, clasificat 3 stele, cu o capacitate de 200 de locuri sau in braseria proprie cu o capacitate de 80 de locuri. Micul dejun bufet suedez si restul meselor in sstem “fisa cont”.

Indicatii terapeutice:Afectiuni endocrine (hipertiroidia benigna), nevroza astenică, stări de surmenaj fizic si intelectual, stări de debilitate, surmenaj si convalescenta cu stare generală bună, tulburările de crestere la copii.
Nu sunt incluse in pret: taxa de parcare, convorbirile telefonice - se achita la receptie.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):  copii pana 12 ani gratuit in camera cu parintii, fara pat suplimentar; peste 12 ani reducere 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla iar masa se va achita integral.  

Alte informatii: Tarifele includ micul dejun, accesul gratuit la internet in spatiile comune si SPA (fara masaj). Sali de conferinta echipate pentru desfasurarea cu succes a intalnirilor de afaceri si seminariilor:sala multifunctionala cu posibilitatea compartimentarii de 200 locuri, sala de 100 locuri si 4 Sali de tratative de 20 locuri.