Hotel Belvedere Baile Govora 3*

Tarife la Hotel Belvedere Baile Govora ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel Belvedere Baile Govora: Renovat in anul 2005, are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat matrimonial. Camerele duble sunt dotate cu TV cablu, minibar, telefon, baie proprie.

Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu, categoria I
Tratament: Baza proprie de tratament dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare. Se pot trata urmatoarele afectiuni: respiratorii, ORL ale aparatului locomotor, hepato-biliare, hipotiroidia, guta, diabet zaharat tip 2, osteoporoza, sechele de rahitism, nevroze astenice, boli cauzate de stress. Tipuri de proceduri: inhaloterapia, ultrasonoaerosoli, pulverizatii, inhalatii cu ape minerale, bai cu ape minerale, bai esenta de brad, dus subacval, electroterapie: curenti de joasa si medie frecventa, bai galvanice, unde scurte, magnetoterapie, ultrasunet, ultraviolete kinetoterapie.
Facilitati acordate copiilor: 0-7 ani beneficiaza de cazare si tratament gratuit conform certificatului de nastere si biletului de trimitere de la medic; 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare al unui loc, masa la cerere iar tratamentul integral.

Nu sunt incluse in pret: taxa de parcare, convorbirile telefonice - se achita la receptie.

Alte informatii: restaurant cu o capacitate de 94 locuri, terasa de 64 locuri, bar de zi cu 20 locuri, lift, parcare, parc propriu, foisor, baza proprie de tratament.. Sala de conferinta ofera 80 locuri si este dotata cu aparatura moderna, ecran, videoproiector, acces internet, etc. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.