Hotel Belleville Duni 4* All Inclusive

Tarife la Hotel Belleville Duni ; Hoteluri Bulgaria .

Localizare: Construit in anul 2003 hotelul Belleville Duni este situat pe o colina cu vedere la intregul port la capatul lui Holiday Village.
Caracteristici: Hotelul este ridicat pe cinci niveluri si dispune de 201 camere duble si family. Plaja este situata la o distanta de 150 m, iar trecerea catre aceasta se face printr-un pasaj subteran.
Facilitati ale complexului: hotelul ofera un hol generos cu receptie si bar, restaurant cu specific italian care cuprinde o zona pentru nefumatori si terasa. Cele 201 camere sunt complet mobilate, decorate in culori calde si echipate cu toate facilitatile moderne, toate acestea fiind destinate confortului si unei sederi placute pe toata durata sejurului.
Dotari camere: aer conditionat, satelit tv, telefon, frigider, safe, uscator de par, gresie, balcon
Sistemul All Inclusive: mic dejun, pranz, gustari, cafea si gustari, cina si gustari tarzii, toate in stil bufet;bauturi racoritoare, cafea si ceai, bauturile alcoolice locale. Aerobic, stretching, tenis, tenis de masa, tir cu arcul, darts. De asemenea, programele de animatie, jacuzzi, sauna, gimnastica, centrul de fitness, animatie pentru copii.

Site-ul hotelului: Hotel Belleville Duni