Hotel Bazart Vama Veche 1*

Tarife la Hotel Bazart Vama Veche ; Statiuni pe litoralul romanesc

 Informatii hotel Bazart Vama Veche: Situat chiar in complexul BIBI din Vama Veche, pe aleea pricipala spre mare, la numai 50 m de plaja Bibi. Este construit din lemn, cu o linistita curte interioara si dispune de 39 locuri de cazare distribuite in 16 camere duble, 1 camera tripla si 1 camera cu 4 locuri. Camerele sunt amenajate in stil rustic, nonconformist si au in loc de numere - nume de muzicieni vestiti. Baile se afla pe hol, cu gresie, faianta si apa calda pentru dus. 

Camerele duble: Hotelul dispune si de 7 camere cu baie proprie, aer conditionat, tv si minibar.
Servicii de masa: se asigura la restaurantul Bibi Bistro pe baza de bonuri valorice.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, acces piscina (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-7 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; 7 -14 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
Alte informatii: Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri oferind o atmosfera rustica, dar rafinata, precum si o bogata varietate de mancaruri cu specific romanesc si pescaresc; este locul de intalnire al cunoscatorilor intr-ale blues-ului si jazz-ului. Aici se petrec cele mai fierbinti evenimente ale verii: concerte si deja consacratul BB Jazz & Blues Festival. Totodata pe terasa restaurantului pot fi organizate diferite intruniri, aceasta fiind dotata cu videoproiector si instalatie de sonorizare. Este permis si gratuit accesul cu animale de companie. Sezlong gratuit pe plaja Bibi in cursul saptamanii.