Hotel Banat Olimp 2*

Tarife la Hotel Banat Olimp ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Banat Olimp: Situat in nordul statiunii OLIMP, 80 m de plaja. P+13. 208 camere duble si 13 apartamente. Toate camerele sunt situate la ETAJ, au vedere spre mare si dispun de balcon, telefon, grup sanitar si dus propriu (cada). TV-cablu si frigider, incluse in pret. Apartamentele se compun din dormitor si living si au, in plus, aer conditionat inclus in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, in bonuri valorice, meniu a la carte, la restaurante de categoria a II-a, OLTENIA din OLIMP si LA BARCHETTA din NEPTUN.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, din NEPTUN. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Copiii peste 12 ani platesc 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla si primesc pat suplimentar; la apartament, a 3-a persoana cazata, inclusiv copii peste 12 ani, plateste 50% din tariful unui loc in apartament.
Alte informatii: Hotelul dispune de 2 lifturi, bar de zi la parter si la mezanin, un mic club dotat cu mijloace de agrement pentru turisti. Se accepta animale de companie, cu carnet de sanatate si cu plata a 50% din valoarea unui loc de cazare in camera dubla.