Hotel Balea Neptun 2*

Tarife la Hotel Balea Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Bilea Neptun: Situat în zona centrala a statiunii, pe artera principala din statiune, la 350 m de plaja LA STEAGURI. P+5. 323 camere duble, dintre care 279 cu balcon. Camerele de la ETAJ dispun de balcon, TV-cablu inclus in pret,  telefon, grup sanitar si dus propriu.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, in bonuri valorice, meniu a la carte sau linie autoservire si/sau meniu fix, la restaurante de categoria a II-a: Craiova - 800 de locuri si terasa de 200 de locuri, Romanta - 1050 locuri , Caraiman - 1600 locuri, terasa. Restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, inchirieri jocuri distractive (se achită la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2 adulti+1 copil (0-12 ani) - copil - 50% din tariful unui loc, daca solicita pat suplimentar; 2 adulti +2 copii ( 0-12 ani), primul copil gratuit si al doilea copil achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat; 3 adulti , a treia persoana achita 50 % din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat iar masa se va achita pentru 3 persoane.

 Alte informatii: Hotelul Balea Neptun dispune de 2 lifturi si bar de zi cu 30 de locuri. Optional, se poate  inchiria, de la receptia hotelului, minibar cu 8 ron/zi/aparat. Nu se accepta animale de companie. Nu se accepta partaj sau camera duble in regim de single in perioada 23.07-19.08.2010.