Hotel Azura Deluxe Resort & Spa Alanya 5* Ultra All Inclusive

Site-ul hotelului: Azura Deluxe Resort & Spa Hotel Alanya

Hotel Azura Deluxe Resort & Spa a fost deschis in 2015 si este situat la 22 km de Alanya, la 98 km de aeroportul din Antalya, la 69 km de aeroportul Gazipasa, la 36 km de Cascada Manavgat, la 42 km de Side, la 71 km de anticul Aspendos, faimos pentru amfiteatru, la 98 km de anticul Perge, la 104 km de Cascada Kurshunlu. Hotelul are 283 camere cu vedere la mare, 85 camere land view (fara vedere la mare), 280 deluxe, 70 family rooms, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 5 camere pentru tineri aflati in luna de miere.
- Deluxe rooms cu vedere la mare: cu o suprafata de 30 mp, sunt situate intre etajele 1 si 7 in cladirea principala (4 sunt pentru persoane cu dizabilitati). Capacitatea maxima este de 3 persoane si este dotata cu orice este nevoie pentru infanti.
- Family rooms de 46 mp: fiecare camera are 2 dormitoare, o baie, 2 LCD TV, seif, tea-coffee set, aer conditionat, birou, uscator de par, WI-FI, capacitatea maxima este de 5 persoane.
- 5 Honeymoon rooms de 43 mp, capacitatea maxima este de 2 persoane.

Camerele au TV, minibar, telefon direct, telefon la baie, uscator de par, aparate individuale de aer conditionat, cabina de dus, WC si balcon, Wi-Fi.

Lobby: Lobby Bar, Patiserie, Bistro Bar, Reading Corner, Centru de afaceri, Lounge.

Aqua Park-ul are 3 tobogane de apa, exista si piscina pentru copii, bazin de Ónot acoperit cu jacuzzi.

Hotelul este situat pe plaja, care are o lungime de 100 m, cu ponton. Sezlongurile, saltelele si umbrelele sunt gratis.

Relaxare si sport: centru spa, sala de fitness, sauna, baie turceasca, sare, baie de aburi, camere de relaxare, 11 camere de masaj speciale, Vitamin Bar, zona VIP, jacuzzi, tenis de masa, volei pe plaja, cursuri de dans, sporturi acvatice, darts, aqua gym, aerobic step, jocuri in piscina, spectacole in aer liber, muzica si DJ. Unele sunt contra cost.

Hotelul dispune de un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (cu rezervare cu o zi inainte; turcesc, pescaresc - contra cost, italian si mexican - gratis o data pe sejur), 2 snack baruri, 7 baruri.

Tarife la Sejur Alanya .

Deluxe room (mai jos):

Family room (mai jos):

Honeymoon room (mai jos):