Hotel Azur Eforie Nord 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Azur Eforie Nord: Situat pe faleza, la 30 m de plaja. P+3. 61 camere de doua locuri.
Camerele dispun de grup sanitar si dus propriu, TV cablu si minifrigider incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, la restaurantul PANORAMIC, vizavi de hotel, categoria I, cu terasa, splendid vedere la mare.
Tratament balnear: Optional, se trateaza: boli degenerative, inflamatorii, reumatismale, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, respiratorii si ginecologice, CRESTERE DEFICITARA LA COPII, rahitism, decalcifiere. Tratamentul se poate efectua in: SANATORIUL BALNEAR EFOSAN - CLINICA GRAND, Complexul balnear TRAIAN si Complexul balnear EUROPA. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa, masaj si impachetari cu namol, kinetoterapie, bai galvanice.
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa de intretinere a domeniului public si taxa hoteliera de 5% din tariful unei nopti de cazare indiferent de perioada sejurului (se achita la receptie).
Facilitati copii (Ón camera cu 2 adulti): 2 copiii 0-12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copii 12-18 ani achita 40% din tariful unui loc de cazare in camera dubla.
Alte informatii: Lunile iunie si septembrie, cu orice zi de intrare. Repartizarea pe camera se face la receptia hotelului.